Mörkö-Pirkka

Perinteinen Mörkö-Pirkka järjestetään jo 11. kertaa! Ajankohta on pimeä, mutainen ja märkä, kuten marraskuuhun ja halloween-teemaan kuuluukin. Uskallatko tulla mukaan?

Mörkö-Pirkka on sosiaalinen fun-run, jossa edetään noin 36 km reitti mukaellen Pirkan Hölkän reittiä Valkeakoskelta Tampereelle. Reittiin on lisätty enemmän polkuosuuksia.

Mörkiksen perinne on edetä hitaasti ja yhdessä höntsäillen! Jos jotakuta "hirnuttaa ja laukattaa", sitä ei yritetä estellä. Järjestäjä kuitekin toivoo, että mennään samassa porukassa ja yhdessä. Ketään ei jätetä yksin reitillä! Pidetään yhdessä huolta toisistamme, mutta jos joku haluaa edetä tai kotiutua reitistä ohjelmasta poiketen, ilmoita siitä muulle joukolle!

Reitille järjestetään huolto ja raatotaksi, joka toimii best effort-aikataululla, eli saapuminen voi kestää.  Varaa itsellesi mukaan riittävästi energiaa ja juoksureppuun lämmintä vaatetta, sillä vauhti on maltillinen. Varaotsalamppua tai akkua suositellaan myös. 

Perinteisesti Mörkiksen lähtöön Tehtaan kentälle on siirrytty bussilla Tampereelta. 

Lähtöpaikka: Valkeakoski, Tehtaan kentän portti (Tehtaankatu 7)

Tapahtuman päivämäärä tarkentuu myöhemmin 

Osallistuminen tapahtumaan omalla vastuulla. Osallstujat vastaavat omasta vakuutusturvasta, tapahtumassa ei ole yhteistä vakuutusta.

Tervetuloa!

Tampere Trail Running | Mörköjaos