Syyskokous ja aktiivisten palkitseminen

1.12.2023

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin 30.11.2023. Asialistalla olivat yhdistyksen sääntömääräiset asiat, kuten toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2024, jäsenmaksun määräytyminen sekä uuden hallituksen valinta.  Ensi vuoden tavoitteena on järjestää entistä parempia polkujuoksutapahtumia ja panostaa yhteisöllisyyden kehittämiseen. Kiitos kaikille kokoukseen osallistujille hyvästä keskustelusta!

Vapaaehtoisten aktiivien tärkeä rooli

Lisäksi palkittiin aktiivisia ja oma-aloitteisia Tampere Trail Running/Pirkanmaan Polkujuoksu ry:n jäseniä, jotka ovat omalla vapaaehtoispanoksellaan edistäneet pitkäjänteisesti ja erityisen esimerkillisesti pöllöyhteisömme toimintaa. Vuoden 2023 palkitut ovat: 

  • Jimi Ansio, valmennusryhmän osallistujien ylläpitäjä
  • Kari Puttonen, yhteisön todellinen monitoimivirtuoosi
  • Petri Nukarinen, Mörkö-Pirkan mastermörkö ja järjestäjä 
  • Marko Niemelä, hard to be a tonttumies -pikkujoulujen järjestäjä
  • Pasi Mäntylä, hard to be a tonttumies -pikkujoulujen järjestäjä
  • Ville Maksimainen, hard to be a tonttumies -pikkujoulujen järjestäjä 

Palkintoseremoniassa jaettiin suklaiset pokaalit, kunniakirjat ja Tampere Trail Running buffit. Onnittelut palkituille ja kiitos arvokkaasta työstänne ja ajastanne yhteisön toiminnan hyväksi! 

Jimi Ansio, Kari Puttonen ja Petri Nukarinen palkittiin pitkäjänteisestä toiminnan ja yhteisöllisyyden edistämisestä. Tonttumiehet eivät ehtineet kuvaan pikkujoulujärjestelyiden vuoksi.