Valmennusryhmä 

Tampere Trail Running on järjestänyt tavoitteellisesti polkujuoksua treenaaville jäsenilleen ryhmävalmennusta jo vuodesta 2019 alkaen.

Treeniryhmä kokoaa samanhenkisiä polkujuoksijoita yhteen, jolloin treenaaminen yhdessä on hauskaa ja motivoivaa. Ohjatuissa yhteisharjoituksissa pureudutaan erityisesti tukiharjoitteluun, tekniikkaharjoitteluun  ja kehittäviin avainharjoituksiin, joiden toteuttaminen yhdessä muiden kanssa on innostavaa sekä ohjatusti laadukkaampaa, kuin tyypillisesti yksin toteutettuna. Usein suunnittelematon harjoittelu menee itseään toistavaksi juoksemiseksi, joka sekin voi olla hauskaa, mutta harjoittelun optimointi suhteessa käytettyyn aikaan parantaa tuloksia.

Ryhmä treenaa yhdessä 2 kertaa viikossa polkujuoksuvalmentaja Ville Siukkolan ohjauksessa, muut treenit suoritetaan omatoimisesti. Valmennusohjelma sisältää kestävyys-, vauhtikestävyys- ja lihaskuntoharjoituksia sekä polkujuoksu- ja juoksutekniikkaharjoituksia.

Ryhmän ohjelma sopii tavoitteellisille ja jo useamman vuoden harjoitustaustaa omaaville polkujuoksijoille, joilla on tähtäimessä lyhyempi polkukisa, ultramatka tai jotka muutoin haluavat ryhtiä treenaamiseen ja tuloksellisuutta tekemiseen. Yhteisissä treeneissä vauhdikkaammat avainharjoitukset toteutetaan siten, että kaikki voivat juosta oman kuntotasonsa mukaisesti. Tekniikkatreenit ja  peruskuntotreenit suoritetaan yhdessä.

Valmennusryhmän toiminta etenee puolivuotiskausissa. Ryhmälle laaditaan vuosisuunnitelma, joka antaa ryhmään osallistuville perusrungon ja harjoittelulle painopisteen, joita kullakin harjoitusjaksolla kehitetään.

Kausijaksotus | VS Training

Harjoitusohjelma päivitetään kuukausittain, jota kukin voi soveltaa oman harjoittelunsa pohjaksi. Soveltamisessa auttaa valmentaja, jotta jokainen voi huomioida omat tavoitteensa, arjen kiireet ja elämäntilanteensa sekä oman harjoitustaustansa. Apuna on myös ryhmän vertaistuki. 

Viikko-ohjelma | VS Training

Harjoituskaudet

  • Talvikausi: tammikuu-kesäkuu (1.1.-30.6.2024)
  • Kesä-syyskausi: heinäkuu-joulukuu (1.7.-28.12.2024)

Valmennusjakson pituus on 6 kk, johon treenaajat sitoutuvat. Hyviä tuloksia saadaan aikaan vain systemaattisella ja pitkäjänteisellä harjoittelulla!

Ilmoittautuminen valmennusryhmään

Lisätietoa ryhmästä ja aikatauluista sekä sitova ilmoittautuminen jäsensivujen kautta täällä. Ilmoittautuminen edellyttää kirjautumista, käyttäjätunnus on oma sähköpostiosoite.  Jos et vielä ole yhdistyksen jäsen, voit liittyä jäseneksi helposti ja nopeasti täällä.


Tutustumistreeni

Haluaisitko tulla kokeilemaan, millaista treeniryhmän meno on? Valmennusryhmä toivottaa uudet kiinnostuneet tervetulleeksi yhdelle kokeilukerralle! Ryhmä harjoittelee normaalin ohjelman mukaisesti ja pääset kokeilemaan ihan oikean treenikerran meininkiä. Täytä alla oleva lomake, ja olemme sinuun yhteydessä kokeilukerran järjestämisestä.  

Miten kuvaisit polkujuoksutavoitteitasi ja -tasoasi?
Olen kiinnostunut seuraavasta kokonaisuudesta

Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin, johtuen mm. ryhmäkoon muutoksista.

Valmentajastamme Ville Siukkolasta voit lukea lisää täältä. Jos et vielä ole varma, onko valmennus sinua varten tai et pysty sitoutumaan puolen vuoden jaksoksi, järjestää Ville myös henkilökohtaista valmennusta. Kysy rohkeasti lisää!

Tervetuloa mukaan valmennusryhmään!

Tampere Trail Running | Valmennusjaos