Tietoa meistä

Tampere Trail Running yhteisö

Tampere Trail Running -yhteisö on perustettu Facebookiin vuonna 2014 ja kokoaa nykyään yhteen yli 2700 lajista kiinnostunutta polkujuoksijaa Pirkanmaalta ja muualta Suomesta. Olemme Suomen suurin polkujuoksuyhteisö! 

Tampere Trail Runningin avoimiin tapahtumiin ovat kaikki tervetulleita. Ajankohtaisista tapahtumista ja yhteislenkeistä tiedotamme Facebook-sivuillamme. 


Yhdistys

Tampere Trail Running -yhteisön taustalla toimii virallisena yhdistyksenä Tampere Trail Running/Pirkanmaan Polkujuoksu ry. Yhdistys on perustettu 2018 ja yhdistyksen tavoitteena on mahdollistaa polkujuoksun kehittäminen sekä muu lajin ympärillä tapahtuva toiminta Tampereella ja Pirkanmaalla.

Yhdistys vastaa toiminnan ja tapahtumien järjestämisestä. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi tilavuokrausta, tiimivaatetilauksien toteuttamista, valmennusten, kurssien ja kilpailujen järjestämistä sekä muuta yhteiskunnallista vaikuttamista polkujuoksijoiden edun ajamiseksi. 

Yhdistyksen maksullinen toiminta,  kuten kurssit tai valmennukset, on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille. 

Jäsenmaksut

Toimintamme taloudellinen perusta ovat jäsenmaksut, joilla on meille erittäin tärkeä merkitys. Ne mahdollistavat yhdistyksen toiminnan toteuttamisen, sillä niillä katetaan mm. yhdistyksen hallinnolliset kulut, jotka ovat välttämättömiä yhdistyksen lailliselle ja jatkuvalle olemassaololle. 

Toivomme tukeasi Pirkanmaan polkujuoksun kehittämiseksi! Jäsenmaksun suuruus v. 2024 on 20 €.

Yhdistyksen  jäseneksi pääset liittymään täältä.

Kuva: Manu Humppi

Lue myös pidempi tarina Tampere Trail Runningin ja  Pirkanmaan Polkujuoksu ry:n historiasta!