Voimaa Metsästä tapahtumassa lähes 800 kävijää!

15.10.2023

Voimaa Metsästä polkujuoksutapahtuma järjestettiin tänä vuonna Kaupissa jo kolmatta kertaa. Kyseessä on hyväntekeväisyystapahtuma, jossa kerätään varoja Taysin nuorisopsykiatrian yksikölle. 

Tapahtuman hyvä tarkoitus ja leppoisa sunnuntaikeli saivat polkujuoksun konkareita ja aloittelijoita liikeelle. Osallistujia tänä vuonna oli lähes 800.  Polut olivat mutaisia, vetisiä ja taatusti rapaisia, mutta se ei osallistujia hirvittänyt, sillä tapahtumaan osallistui enemmän juoksijoita kuin viime vuonna. 

Voimaa Metsästä -tapahtuman tavoitteena on kannustaa ihmisiä ulkoilemaan metsään ja madaltaa kynnystä osallistua polkujuoksutapahtumaan. Liikunnan tuoman mielihyvän lisäksi pääsee nauttimaan luonnosta, joka tutkitusti vaikuttaa myönteisesti henkiseen hyvinvointiin. Osallistumismaksuilla ja lahjoituksilla kerättiin yhteensä lähes 20 000 € Taysin nuorisopsykiatrialle.  


Kiitos vapaaehtoisille arvokkaasta työstä

Ison juoksutapahtuman mahdollistivat vapaaehtoiset talkoolaiset, joista suuri osa oli Tampere Trail Running yhteisön jäseniä ja aktiiveja. Reitin merkkaamisessa oli omat haasteensa, sillä sateisten kelien vuoksi Kaupin polut muistuttivat enemmänkin puroja. Lisäksi myrskytuulet olivat kaataneet paljon puita ja pahimmista paikoista reittejä oli raivattava sahaamalla . Merkkaamisen lisäksi vapaahtoiset hoitivat huoltoa, kisakeskusta, tulospalvelua sekä toimivat turvajuoksijoina reiteillä. 

"Lämmin kiitos kaikille arvokkaasta ajasta ja työpanoksesta. Teitä oli suuri joukko mahdollistamassa tätä tärkeää tapahtumaa", kiittää kilpailun johtajana toiminut Manu Humppi. "Upeaa nähdä näin suuresti sitoutumista hyvän asian puolesta".


Tapahtuman tulokset Voimaa Metsästä verkkosivuilla.

Ennen lähtölaukauksia hiljennyttiin kunnioittamaan Raimo Arvolan muistoa, sillä hän on alunperin hyväntekeväisyystapahtuman alullepanija.