Kesäyön juoksu 

Auringon viimeiset säteet kuusten latvoissa, suviyön lempeä hämäryys ja aamuauringon ensimmäiset säteet kasvoilla. 

Kesäyön läpijuoksu on elämys, joka jokaisen polkujuoksijan täytyy kokea!

Tarjoamme helpon tavan päästä kokemaan Suomen kesäyön ainutlaatuinen rauha ja kauneus poluilla.  Yöjuoksu kirmataan Seitsemisen kansallispuistossa ja on luonteeltaan elämyksellinen yhteislenkki, jossa huolehdimme riittävistä tauoista ja vauhti pidetään kaikille sopivana.

Matkan pituus on reilu maraton, eli sellaiset 45 km, riippuen lopullisesta reitistä.

Tämä lenkki toimii mainiosti treeninä yön yli kisalle, jotta voit testata nesteiden ja ravinnon imeytymistä yöaikaan. Kehon biologinen rytmi vaikuttaa monilla paljonkin siihen, tunteeko olonsa väsyneeksi vai energiseksi juoksulenkille lähtiessään silloin, kun normaalisti olisi menossa nukkumaan. 

Järjestämme mahdollisesti myös puolikkaan, jos kiinnostusta lyhyempään matkaan löytyy riittävästi ja saamme lenkille vetäjän. 


Tapahtuman tiedot

Aika: 14.-15.6.2024. Lähtö klo 22, matkaan voi varata n. 6 tuntia. Eli takaisin lähtöpaikalla ollaan arviolta klo 04 aamuyöllä. 

Paikka: lenkin lähtöpaikka Seitsemisen luontokeskuksen pihasta

Ryhmän koko on rajoitettu 15 osallistujaan ja ilmoittautuminen avautuu ensiksi yhdistyksen jäsenille.  Yli jäävät mahdolliset vapaat paikat tulevat myöhemmin saataville. 

Pakkaa mukaan sään mukainen varustus, riittävästi energiaa ja vettä sekä otsalamppu. Yölämpötila voi olla huomattavasti päivälämpötilaa matalampi, muista siis tarkastaa sääennuste.

Osallistujamäärä: 6/15  (päivitetty 10.5.)

Osallistuminen on ilmainen! Yhdistyksen jäsenyys maksaa vain 20 € ja liittymään pääset kätevästi täältä

Olen Pirkanmaan Polkujuoksu ry:n jäsen
Kesäyön juoksumatkani
Kuva: Manu Humppi