Kevään treenileiri

Tervetuloa Tampere Trail Runningin keväiselle treenileirille Kintulammille toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna 3.-5.5.2024!

Luvassa polkujuoksun iloa ohjattujen yhteislenkkien muodossa sekä rentoa yhdessäoloa ja saunomista.  Leirin teemana on valmistautuminen Karhunkierroksen koitoksiin. Leirillä kuulet viime hetken vinkkejä osallistumiseen, valmistautumiseen ja itse kisaan, sekä tarinoita edellisten vuosien osallistujilta.

Paikalle voit tulla oman aikataulusi mukaan, koko viikonlopuksi tai vaikka vain lauantain treenilenkille.


Viikonlopun ohjelma

Perjantai 3.5.

Paikalle voi saapua klo 18  jälkeen. Perillä on pysäköintitilaa rajoitetusti, joten suositaan kimppakyytejä. 

Majoittuminen telttoihin ja mökkiin, sekä lisäksi kevyt iltalenkki noin klo 19 omatoimisesti porukalla, jos kiinnostusta löytyy.

Lauantai 4.5.

Yhteislenkit starttaavat klo 10-12 välillä. Erityisesti vain lauantain lenkille osallistujat, olkaa paikalla hyvissä ajoin! Kokoamme 2-3 lenkkiryhmää päivän harjoitukseen:

  • pitkä lenkki noin 40 km, lähtö klo 10
  • kevyempi ja lyhyempi noin 20 km, lähtö klo 12
  • kävely/sauvakävelylenkki, jos lenkkiryhmä saadaan muodostettua

Vauhti on kevyttä, n. 8 min/km. Kintulammin polut ovat pääsääntöisesti helppokulkuisia.

Lenkin jälkeen luvassa on  saunomista ja yhteistä illanviettoa.

Sunnuntai 5.5.

Aamulla klo 9-10 liikunnallinen aktiviteetti venyttelyn ja lihashuollon sekä kevyen loppulenkin muodossa omatoimisesti, jos intoa riittää vielä!  Lopuksi klo 10-12 leirin purku ja mökin siivous. 


Majoitus mökeissä ja teltoissa

Mökkimajoitus on mahdollistettu Pirkanmaan Polkujuoksu ry:n jäsenille, mökkiin mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Miellyttäisikö mökki enemmän kuin teltta? Ei hätää, jäseneksi pääset liittymään helposti täällä.

Telttamajoittujille on mökillä peseytymis- ja saunamahdollisuus.  

Paikka on käytettävissä perjantaina klo 16 alkaen sunnuntaihin klo 12 saakka.   Majoittujat, ilmoittakaa perjantain saapumisaikanne etukäteen.

Yöpyjien määrä mökissä: 2/10  (päivitetty 28.4.)


Sijainti

Keltolahdentie 47,

33680 Tampere

Ajo-ohje: Viitapohjan tiehaarasta Pulesjärven tietä, noin 9 km jonka jälkeen vasemmalle kohti Kortejärveä noin 2,2 km. Majoittujille on pysäköintialue tilan pihapiirissä.

Kannattaa suosia kimppakyytejä, sillä paikan päällä on vain rajallisesti pysäköintitilaa. Huom! Pysäköintialue on myös Kintulammin retkeilyalueen käytössä, joten ruuhkaa saatta olla ajoittain. 


Kustannukset

Leiri on omakustanteinen, eli oma pyyhe, teltta & eväät mukaan :)

Mökkimajoitus on tarjolla vain jäsenille, ja sekin on veloitukseton! Nappaa kuitenkin mukaan omat lakanat tai makuupussi. 

Ilmoittautuminen 

Täytä alla oleva ilmoittautuminen, jotta tiedämme osallistujamäärän sekä mökin varaustilanteen:

Majoittuminen
Lauantain pitkikselle minulle parhaiten sopii

Tervetuloa!

Tampere Trail Running | Tapahtumajaos